Veel gestelde vragen

Account

Via ons ticketsysteem kun je een wijziging aanvragen aan je website of andere dienst die je bij ons afneemt. Selecteer bij categorie de juiste afdeling. Zodra er dan een medewerker aanwezig is zal deze verzoek verwerkt worden. Je krijgt op het ticketsysteem ook weer een melding van de medewerker zodat je weet dat je verzoek verwerkt wordt.

Gemakkelijk kun je via de website je wachtwoord opnieuw opvragen als dat nodig is, ga naar deze link en wij sturen je opnieuw een wachtwoord toe zodat je weer toegang hebt tot de website.

Met een account kun je beter inzicht krijgen op de website, zo zie je meer dan een normale bezoeker. Ook moet je een account hebben om je te bewijzen dat jij het bent. Via een account kun je ook een ticket aanmaken voor je vraag over een product of om een wijziging door te voeren.

Algemeen

Omdat er veel onderhoud aan een website moet worden uitgevoerd betaal je standaard een vergoeding,
jawismedia heeft deze diensten ingekocht en wij moeten daarvan ook een gedeelte betalen. Voor de nieuwe klanten die een website bij ons afnemen zijn de kosten al inbegrepen.

Wanneer betaal ik deze vergoeding ?

Elke jaar worden opnieuw de kosten in rekening gebracht en moeten worden voldaan voor het vervaldatum.
Je ontvangt rond 25 januari van elk jaar een nieuwe betaalverzoek.

Ja zeker, wij kunnen jouw product laten bedrukken echter zijn we zelf geen drukkerij dus zullen we een externe drukkerij voor je opzoeken. Wij adviseren je om zelf opzoek te gaan naar een drukkerij. Mocht er iets verkeerd zijn aan jouw drukwerk, dan zijn wij niet aansprakelijk en heb je geen recht op een vergoeding!

Verzoeken willen we via het ticketsysteem ontvangen wegens de drukte die we op dit moment hebben. Via dit systeem worden de verzoeken verwerkt die het eerste zijn binnengekomen. Via de mail wordt meestal de nieuwste mail boven aangezet hierdoor raken wij het overzicht kwijt en willen we iedereen zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Partnerprogramma

Vanaf 1 januari 2021 is het mogelijk om ervoor te kiezen om advertenties te laten tonen op je website. met advertenties die worden getoond op de website kunnen jaarlijks onderhoudskosten voor jouw naar beneden gaan.
Advertenties leveren inkomsten op, dit hangt er natuurlijk vanaf hoe succesvol en hoeveel bezoek jouw website trekt. elke advertentie inkomen levert 0.2% compensatie op.

Laat aan jou luisteraars onze reclamespotje horen tegen compensatie krijg jij korting op onze diensten.
conversatie kan oplopen dat 1,2 %
Wil je meedoen gebruik dan dit formulier

Load More